Kerst Markt / Braderie Gratis activiteit Evenement

Kunstkerstmarkt in de Elleboogkerk

We doen het weer! Een Kunstkerstmarkt op 15 en 16 december 2023, in de Elleboogkerk aan de Langegracht 36 in Amersfoort. Toegang is gratis!

Op de markt ca. 40 deelnemers in het thema Kunst | Ambacht | Handgemaakt | Duurzaam. Meest lokale makers met een uniek aanbod aan sieraden, grafiek, keramiek, schilderijen, ecoprints, hout, textiel, tassen en andere mooie artistieke kerstcadeaus. Maar ook vind je er het Mondriaanhuis/Museum Flehite en lekkernijen van Gula, Rita Carambole en de Nieuwe Graanschuur. Diverse kunstenaars verzorgen kunst in de ruimte.

Amersfoorts favoriet Van Zanten verzorgt de horeca en er is een muziekprogramma met ondermeer Blaaskwintet Zephyrus, singer/songwriter Noa Cronenburg, Duo Simon Vos en een &Friends-muziekprogramma over beide dagen verdeeld.

De Kunstkerstmarkt vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023 van 12.00-20.00 uur in de Elleboogkerk (voormalige Armandomuseum) is gevestigd aan de Langegracht 36 in Amersfoort.
De markt wordt georganiseerd door De Katoendrukkerij voor het deelgebied Museumkwartier i.s.m. de Ondernemersvereniging Binnenstad Amersfoort (OBA).

Wanneer

Datum: zaterdag 16 december 2023
Tijd: 12:00 - 20:00

Prijsinformatie

Gratis toegang


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.