Expositie / Tentoonstelling Gratis activiteit

Expositie Kwadraat van 2

Van 7 september tot 2 november 2024 is er een speciale expositie in Galerie de Kunstberg. De kunstwerken zijn gemaakt door het kwadraat van twee docenten en twee kunstenaars die betrokken zijn bij stichting Kunst en Cultuur Woudenberg.

De kunstenaars hebben een selectie gemaakt uit hun eigen werk en dit met elkaar gecombineerd, zo is deze kleurrijke expositie ontstaan.

De kunstenaars en hun werk:
Angela van Iersel schildert kleurrijke landschappen, in aquarel, acrylverf en olieverf. Zij schildert haar eigen landschappen wat een gevoel of sfeer uitdrukt en die de essentie van een landschap weergeeft.

Ellen van Beeck gebruikt als inspiratiebron de Japanse filosofie Wabi Sabi: dit gaat over de schoonheid van imperfectie. Zij maakt gebruik van organische vormen, grafische en gemengde technieken.

Krista Israel gebruikt diverse technieken in haar werk, met glas als haar specialisme. Bij haar werk is het alsof je een verhaal binnen stapt. De realistische kunstwerken zien er prachtig uit met een bitterzoete ondertoon.

Rietje Smal-Zwanenburg gaat op avontuur in haar werk en gebruikt diverse materialen en technieken. Zij nodigt de kijker uit om de wereld vanuit het eigen perspectief haar werk te bekijken.

Een inspirerende expositie om te zien en te beleven, waarbij de tweetallen met elkaar een dialoog aan gaan in woord en beeld.

De openingstijden van de Galerie zijn op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, dinsdag (vrijdag open tot 20.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.
Galerie de Kunstberg zit op de eerste etage van het Cultuurhuis, Dorpstraat 40 in Woudenberg. Er is een lift en u kunt gratis parkeren achter het Cultuurhuis.

De officiële opening is op zaterdagmiddag 8 september om 14.00 uur, op de eerste verdieping bij Galerie de Kunstberg in het Cultuurhuis, Dorpsstraat 40 in Woudenberg
De achterdeur van het Cultuurhuis is open. U bent van harte welkom.

“Kunst geeft niet het zichtbare weer, maar maakt zichtbaar” (Paul Klee)

Wanneer

Datum: donderdag 19 september 2024
Tijd: 09:00 - 18:00

Prijsinformatie

gratis

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.