Want pas dan weet je wat je eet? We bakken onze frites precies goed voor, want je wilt een perfect frietje. Voor en afbakken doen we in verse olie. Je wilt natuurlijk ook nog een lekker sausje bovenop je puntzak frites. Bij ons vind je echte Vlaamse mayonaise, zelfgemaakte pindasaus of een andere lekkere Vlaamse saus zoals Samurai, Tartaar of Andalouse. Lekkerder bestaat niet. Tot vlug!
Sinds 2014 maakt Vlaams friteshuis van Gogh in eigen keuken de Amersfoortse kroket. Inmiddels is de Amersfoortse kroket in vijf verschillende smaken verkrijgbaar. Onlangs zijn onze kroketjes met Goud bekroond door het Nederlands Frituurcentrum.
De ingrediënten halen we bij leveranciers die we persoonlijk kennen. Goudbruin paneermeel en de juiste bloem van Bakker Boersma, ouderwets gekarnde roomboter van Zuivelboerderij de Kopermolen, het beste scharrelvlees en wild van Slager Jochem Diekerhof. Lokale ambachtslieden met passie voor hun vak. Zo weet je dat je een écht Amersfoorts kroketje eet.